LOADING...

Bouwgrond te koop in Mechelen (RAI78906) Gepubliceerd

€ 94.930
Adres verkrijgen Aspergeveld
2800 Mechelen
Kaart
Referentie Immovlan: RAI78906
Referentie verkoper: W6-fase 2 C17

Oppervlakte terrein
222 m²

Beschrijving

Unieke bouwgronden in een zeer kindvriendelijke buurt! Nog 8 gronden beschikbaar momenteel.

Op dit moment worden voor woonproject Papenhof 27 bouwgronden voor BEN-ééngezinswoningen verkocht, waarvan LOT C17 er eentje is. Deze gesloten bebouwing met parkeerplaats heeft een oppervlakte van 222 m² en ligt in een rustige, groene buurt. Je kinderen kunnen zich uitleven in het Papenhofparkje met speeltuin en de groene zones van het project. Tal van recreatiemogelijkheden, winkels en scholen zijn vlakbij. Het stadscentrum is ook prima bereikbaar te voet en per fiets. De auto heb je dus niet vaak nodig. Heerlijker kun je in het Mechelse Papenhof echt niet wonen!

We maken het je zelfs graag nog wat makkelijker: je kiest 1 van de 5 architecten uit onze architectenpool om samen met jou een thuis op maat van jouw wensen te bouwen, met oog voor duurzaamheid en kwaliteitsvolle architectuur.

Wenst u meer informatie? Contacteer vrijblijvend Nadine Labio telefonisch tijdens de kantooruren (015 28 60 24) of via e-mail (Contacteer). Meer info op www.wonen-papenhof.be
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 94.930

Diensten

Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/12/2020 09:56
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Gronden te koop in Mechelen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!