LOADING...

Boerderij - Hoeve te koop in Brakel (RAP78237) Gepubliceerd

€ 745.000
Adres verkrijgen Stechelmandries 2
9660 Brakel
Kaart
Referentie Immovlan: RAP78237
Referentie verkoper: 2324273

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
256 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: Tel 0497/74.52.15 . U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.In het hartje van de Vlaamse Ardennen, op de grens van Everbeek en Parike, bevindt zich deze prachtige eigendom in een oase van groen. Het domein van 8.445 m² is toegankelijk via twee toegangspoorten en huisvest een gemoderniseerde hoeve, een leuk cottage bijgebouw, paardenstal en weides. Gunstige Zuid-oriëntatie.Via een dubbele poort met een aangelegde oprit in kasseien komt men op de eigendom.De oorspronkelijke hoeve werd opgetrokken in 1875 en onderging een tiental jaar geleden een volledige make-over met kwalitatieve materialen, maar met behoud van de authentieke elementen en voldoet zo aan het huidig wooncomfort. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer deels met een vide, moderne keuken voorzien van inbouwtoestellen, bureau/veranda, 4 slpks (waarvan 2 voorzien van een lavabo), moderne badkamer met dubbel lavabomeubel, douche, massagebad en een toilet. Wasplaats en 2 bergruimtes.Het cottage bijgebouw bestaat uit een schouwelement met eethoek en een berging. Het heeft verder de mogelijkheid tot het plaatsen van een buitenkeuken.Carport aanwezig voor één wagen.Via het tweede toegangshek, iets verder in de straat, komt men via de oprit in waterdoorlatende betondallen bij de paardenstallen en weides.De eigendom is voorzien van alle privacy door middel van hagen, struiken, hoog- en laagstambomen (oa. fruitbomen,…). Tevens twee natuurvijvers.UNIEKE EIGENDOM VOOR NATUUR- EN/OF DIERENLIEFHEBBERS!Conforme elektrische installatie, alarm aanwezig, dakisolatie van 12cm aanwezig, CV op stookolie (installatie van 2016), houten ramen met superisolerende beglazing, steenput aanwezig welke nog in gebruik is, stadswater ook aanwezig.EPC: 447 kWh/m² (dateert van voor het plaatsen van de nieuwe CV-installatie).  Landschappelijk waardevol agrarisch gebied + natuurgebied, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Deels mogelijk overstromingsgevoelig gebied. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 745.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Bouwjaar
1875
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/11/2020 06:03
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Brakel?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!