LOADING...

Boerderij - Hoeve te koop in Reninge (RAJ81736) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Sint-Corynstraat 5
8647 Reninge
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ81736
Referentie verkoper: spir210

Slaapkamer(s)
5
Badkamer(s)
2

Beschrijving

Voormalige hoeve op en met 85 a 94 ca met een zeer mooie ligging.
Inplanting in een open landschap op meer dan 100 meter afstand van de straat. Groene woonomgeving met rust en privacy. Natuurrijke tuin met bomen en vijver en meerdere terrassen.

De hoeve omvat een zeer ruime en volledig uitgeruste woning, een vakantiewoning met polyvalente ruimte en diverse stallingen.

De woning is volledig gerenoveerd in 2007. De woning is energiezuinig en is en voorzien van alle comfort.
Woning met veel lichtinval. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, living, open keuken met eetplaats, bureau, logeerkamer, veranda, berging en toilet. De leefruimte heeft uitzicht op zowel het erf aan de zuid zijde als op de achtertuin. Het eerste verdiep beschikt over vijf slaapkamers en een badkamer + trap naar de zolder.
Verdieping met 5 volwaardige slaapkamers en badkamer in het hoofdgebouw. Uitrusting met zonneboiler en zonnepanelen.

Multifunctioneel gebouw, momenteel in uitbating als vakantiewoning. Gelijkvloers met polyvalente ruimte (feestzaal, vergaderzaal, ontspanningsruimte, enz) en kitchenette.
Verdieping met ruime keuken en aansluitend een zithoek, twee badkamers en vijf slaapkamers. Verschillende aparte kamers zijn telkens voorzien van alle comfort.

Diverse stallingen met een totale vloeroppervlakte van 2.000 m².
De gebouwen zijn correct vergund en kunnen genieten van basisrechten voor zonevreemde gebouwen. Diverse zonevreemde functies zijn vergunbaar.

Meer informatie op aanvraag.

Toon alles Toon minder

Financiële details

Diensten

Bouwjaar
1945
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 11/10/2019 06:05
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Reninge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!