LOADING...

Boerderij - Hoeve te koop in Sint-Truiden (RAP76459) Gepubliceerd

€ 900.000
Adres verkrijgen Borloweg 37
3800 Sint-Truiden
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76459
Referentie verkoper: 2274112

Beschrijving

Vierkantshoeve op en met gronden 89 a 12 ca voor 100 % gelegen in woongebied, niet overstromingsgevoelig en geen beschermd erfgoed ... werkelijk UNIEK in Haspengouw ! Mogelijkheid tot de creatie van een woonproject ( 15 eenheden  ) ; de bestaande hoeve opsplitsen in wooneenheden en nieuwbouw op de naastliggende bouwgronden zowel open als half-open als gesloten bebouwing mogelijk. De achterliggende bouwgronden worden ontsloten via de bestaande weg op de woonwijk. Kortom hier kan een prachtige woonerf ontstaan midden in het groen, ontsluiting naar de E-40 via de Naamsesteenweg, vlakbij de centra van Sint-Truiden en Hannuit, voldoende schaalgrootte om er een BEN woonerf van te maken, gemeenschappelijke ruimte maar ook ieder pand haar privé-tuintje, aparte carports  voor de wagens ...De eigenaar zorgt voor de aflevering van de omgevingsvergunning voor de bouw van 15 wooneenheden ( de prijs impliceert de gebouwen, de gronden en de omgevingsvergunning !! ) Contacteer ons om de mogelijkheden te verkennen.

Financiële details

Prijs
€ 900.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Bouwjaar
1875
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/10/2020 10:54
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Sint-Truiden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!