LOADING...

Boerderij - Hoeve te koop in Lennik (RAO87164) Gepubliceerd

€ 949.000
Adres verkrijgen Hunselstraat 55
1750 Lennik
Kaart
Referentie Immovlan: RAO87164
Referentie verkoper: 2218929

Slaapkamer(s)
6
Bewoonbare oppervlakte
210 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Immo Pické biedt U deze idyllisch gelegen hoeve - landhuis aan omgeven door weilanden met naastliggende bouwgrond van 7a 20ca (goedgekeurde verkaveling - bouwgrond voor open bebouwing). Dit prachtig en karaktervol gebouw biedt zich ideaal voor privé-en professionele doeleinden. Deze woning omvat op het gelijkvloers: een inkomhal, een ruime woonkamer met eetkamer, een ruime ingerichte keuken, een badkamer met afzonderlijk toilet, een garage, een atelier/stalling, een nachthal, een tweede toilet en 3 slaapkamers (één met dressing). Op de eerste verdieping vinden we actueel een nachthal, 3 slaapkamers en verschillende zolderruimtes. Mits het herinrichten van de eerste verdieping (153m²) biedt dit de mogelijkheid om verschillende slaapkamers, badkamers en polyvalente ruimtes in te richten. Links naast het bestaande gebouw bevindt zich de bouwgrond voor open bebouwing. Aan de achterzijde en voorzijde biedt deze eigendom een en al rust. Dit gebouw is omgeven door grasvelden met een oppervlakte van ongeveer 1 hectare wat de toekomstige eigenaar de nodige rust, het behoud van de idyllische ligging en de nodige rust waarborgt. Wie deze unieke eigendom met naastliggende bouwgrond wenst te bezoeken, mag uiteraard steeds contact opnemen met het kantoor.   Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 949.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 17/10/2020 10:25
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Lennik?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!