LOADING...

Boerderij - Hoeve te koop in Pepingen (RAO46389) Gepubliceerd

€ 885.000
Adres verkrijgen Hoesnaek 38
1670 Pepingen
Kaart
Referentie Immovlan: RAO46389
Referentie verkoper: 0937635

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
828 m²

Beschrijving

Exclusieve eigendom met een volledig gerenoveerde vierkantshoeve op een terrein van 16 are 50ca.

Breng een virtueel bezoek aan de eigendom via volgende link : https://tours.zibber.be/tours/HEjIjNE91e

De eigendom bestaat momenteel uit: een volledig ingericht woongedeelte (278m²) met inrichtbare zolder, een moderne verbruikszaal /polyvalente ruimte (132m²) , een verkoopsruimte (56m²) met bergzolder en ateliers/bergingen (268m²) met zolders, een aangelegd terras, aangelegd middenplein, voldoende parkeergelegenheid en een grasveld. (indeling onder ‘plannen’ op de website. De hoeve heeft aan de rechterzijde nog uitbreidingsmogelijkheden en kan ook in aanmerking komen voor een woonproject met zeker 4 woonentiteiten mits stedenbouwkundige vergunning. 

Deze instapklare eigendom heeft een enorm potentieel aan mogelijkheden : bewoning, uitbating van een zelfstandige activiteit/ vrij beroep, Bed and Breakfast, vergaderzalen, evenementen,..

De hoeve is de laatste 10 jaar volledig gemoderniseerd (Nieuwe daken met isolatie, elektriciteit, vloeren, buitenschrijnwerk, keuken, badkamer, technieken, verwarmingsketel, gezandstraalde gevels, …), voorzien van alle hedendaags comfort en afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. 

De trekpleister is absoluut de modern ingerichte schuur waar een combinatie van originele elementen en staalbouw een mooi geheel vormen wat ideaal is voor de uitbating van een (horeca) zaak of zelfstandige activiteit. 

Laat u verrassen door deze schitterend gelegen eigendom met goede visibiliteit!!

Woning gebouwd voor 1962 - woongebied met landelijk karakter- geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening – geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 885.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/11/2020 06:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Pepingen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!