LOADING...

Appartement te koop in Deinze (RAJ13468) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Kortrijkstraat 55
9800 Deinze
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ13468
Referentie verkoper: 1786434

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
62 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Thuis komen is het gevoel dat u krijgt bij Residentie Leiebrug.Dankzij het vrije zicht op de Leie en haar omgeving is het zorgeloos genieten in dit hedendaags woonproject.Een vlotte bereikbaarheid en de ruime parkeermogelijkheden creëren de ideale uitvalsbasis voor het aangename en bruisende Deinze.Wonen in de nabijheid van water geeft een gunstig effect op het gemoed en het dalen van stressniveaus.Vanop de vele terrassen is het dan ook zalig genieten van het Martinuspark en het water van de Oude Leiearm. Uw nieuwe thuis aan de waterkant met een adembenemend uitzicht dat u nooit zal vervelen.Leiebrug biedt 27 appartementen, 3 met een tuin en 4 penthousens.Tevens zijn er 4 handelsruimtes, 28 ondergrondse parkeerplaatsen en 13 bovengrondse staanplaatsen naast en achter de residentie.Tenslotte heeft u alle inspraak voor afwerking naar eigen keuze met duurzame en hoogwaardige materialen.Dit appartement gelegen op de 1ste verdieping omvat: woonkamer met toegang tot het terras, ingerichte keuken, berging, badkamer, toilet en 1 slaapkamer.Bekijk het volledige project via onderstaande link: https://www.demeester.be/projecten/project/1784519/project-kortrijkstraat-55-9800-deinze Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
62 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Verdieping van het appartement
1
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
3
Bebouwbare oppervlakte (m²)
62 m²
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/06/2020 04:56
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Deinze?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!