LOADING...

Appartement te koop in Zottegem (RAI16406) Gepubliceerd

Van € 240.000
Adres verkrijgen Meire 63
9620 Zottegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAI16406
Referentie verkoper: 1694539

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
83 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Modern nieuwbouwproject te Zottegem.Wie op zoek is naar een rustig, eigen plekje aan de poort van de Vlaamse Ardennen, vindt in Meiregaard een kleinschalig kwalitatief project. Uw stek in het wandel- en fietsparadijs bevindt zich op wandelafstand van een bushalte, zodat u ook met het openbaar vervoer snel op uw bestemming raakt.De uitvoering is in handen van een familiaal aannemingsbedrijf dat de kwaliteit van materialen en uitvoering verzekert.Meiregaard telt 12 comfortabele appartementen. Deze bieden voor elk wat wils; tuinen beschikbaar voor de bewoner op het gelijkvloers of ruime terrassen voor de woningen op de verdiepingen. Vier langs de Ledebergstraat en acht langs de Meire. Een project op mensenmaat dus, waar contact met de buren en ruimte voor een korte babbel haast vanzelfsprekend is.De appartementen tellen 1 of 2 slaapkamers en worden niet hoger dan twee bouwlagen boven het gelijkvloers. Dat neemt niet weg dat er een lift voorzien wordt die u snel en veilig toegang biedt tot uw appartement.Eens binnen staat licht en ruimte voorop: grote ramen die toegang geven tot een groot terras of een aangename tuin.Kwalitatieve materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos wonen. En voor de energiefactuur hoeft u de aankoop van een appartement in Meiregaard ook niet te laten: elk appartement voldoet aan alle eisen inzake akoestische en thermische isolatie waardoor een E-peil van 50 voorop gesteld wordt.Met staanplaats € 15.000  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 240.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2018
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
83 m²
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Volledig uitgerust
Aantal badkamers
1
Type verwarming
Gas
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
3
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
3
Bebouwbare oppervlakte (m²)
83 m²
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 02/07/2020 06:33
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Zottegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!