LOADING...

Appartement te koop in Ronse (RAK02554) Gepubliceerd

Van € 192.275
Adres verkrijgen Broeke 107 0202
9600 Ronse
Kaart
Referentie Immovlan: RAK02554
Referentie verkoper: 1920502

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
94 m²
Aantal parkeerplaatsen
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

UNIEKE KANS ! Na de succesvolle verkoop van de 1ste fase (30 app.) starten we met de verkoop van de 2de fase (27app.). De 2de fase bestaat uit residentie “Laurierwilg” en residentie “Eucalyptus”. Deze residenties zijn verbonden met een privéweg, aangelegde tuin en ondergrondse parkeergarage met autostandplaatsen en kelderbergingen. Centrumvoorzieningen en scholen zijn op loopafstand alsook het Algemeen Ziekenhuis. Door zijn ideale ligging - kort aan de verschillende verbindingswegen - is men in geen tijd in Brussel - Gent - Doornik en Kortrijk. De appartementen worden opgetrokken in DUURZAME MATERIALEN en vooral in een ENERGIEZUINIG staat. Tevens biedt elk appartement privacy en een uitzicht op een groene omgeving. De projectontwikkelaar heeft ondertussen al tal van realisaties uitgevoerd in Ronse en omgeving. Snelle beslissers hebben dus nog de mogelijk om de indeling van hun appartement aan te passen aan hun persoonlijke wensen. CONTACTEER IMMOBOSS op het nummer: Tel 0488 98 13 30 of Tel 055 600 100 voor een vrijblijvende afspraak op kantoor, waar we graag het volledige project uit de doeken doen aan u. Dit in een voorstelling, simulatie, presentatie van de nog beschikbare units. We maken graag voor u een totaal berekening van de prijs (zonder verrassingen).Dit appartement aan bovenstaande prijs situeert zich in residentie "Eucalyptus" (13 units) en heeft volgende indeling (tweede verdiep): Inkom, apart toilet, leefruimte met open-keuken en toegang tot het zuidgericht terras (17m²), aansluitende berging, badkamer en 2 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 94m², centrale verwarming met aparte condensatieketel en een ventilatiesysteem Type C+ EVO. Keuken, badkamer en vloeren kunnen bij de vastgelegde leverancier naar eigen smaak gekozen worden.PRIJS exclusief BTW, registratierechten, notariskosten, ....PRIJS INCLUSIEF AUTOSTANDPLAATS en KELDERBERGING.Dit is slechts één van de 27 appartementen, kom gerust langs op kantoor voor het totaal aanbod.Contacteer IMMOBOSS op het nummer: Tel 0488 98 13 30 of Tel 055 600 100 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 192.275
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
94 m²
Kelder
Ja
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Verdieping van het appartement
2
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
3
Aantal parkeerplaatsen (buiten)
1
Bebouwbare oppervlakte (m²)
94 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Certificaat "As-Built"
Ja
Voorkooprecht
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 02/10/2019 11:40
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ronse?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!