LOADING...

Appartement te koop in Aalst (RAP74283) Gepubliceerd

€ 208.600
Adres verkrijgen Pierre Corneliskaai 28
9300 Aalst
Kaart
Referentie Immovlan: RAP74283
Referentie verkoper: 2313824

Slaapkamer(s)
1

Beschrijving

Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden voor onze assistentiewoningen in Pier Kornel: alle appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers en zijn volledig aanpasbaar naar je wensen. Naast noodknoppen in elke kamer en rolstoeltoegankelijkheid, bieden we je ook indien nodig uitgebreide zorg- en comfortdiensten aan. Contacteer ons en ontdek ons volledig aanbod. Deze assistentiewoning (C0.2) met een totale oppervlakte van 64 m² heeft 2 slaapkamers, een terras van 14 m² en je hebt de mogelijkheid om een berging of autostaanplaats aan te kopen. Vermelde prijs is exclusief kosten en autostaanplaats/berging.Deze assistentiewoningen behoren tot Pier Kornel: een nieuwe woonbuurt aan de oever van de Dender, op een boogscheut van het centrum van Aalst. Pier Kornel is een mix aan wooneenheden. Van gezinswoningen en appartementen tot assistentiewoningen, er is voor ieder wat wils. En daar stopt het dan ook niet: Een collectieve tuin, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en zelfs een brasserie, aan alles werd gedacht.Dit project wordt ontwikkeld door Matexi i.s.m. Revive. Interesse? Contacteer vrijblijvend onze sales consultants: Jeroen - Matexi op Tel 0478 29 08 30 en Astrid - Revive op Tel 0475 78 42 27 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 208.600
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
1
Garage
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/10/2020 06:58
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Aalst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!