LOADING...

Appartement te koop in Ieper (RAK25303) Gepubliceerd

Van € 225.000
Adres verkrijgen Lange Meersstraat
8900 Ieper
Kaart
Referentie Immovlan: RAK25303
Referentie verkoper: 41644

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
82 m²
Terras
9 m²

Beschrijving

De historische site 'De Meersen en De Looie' wordt omgebouwd naar een gloednieuwe site met woonentiteiten, Gloria genaamd.
De appartementen zijn ruime hedendaagse flats, met 1,2 of 3 slaapkamers met grote leefterrassen en/of tuintjes met ZW-oriëntatie. De afwerking is kwalitatief en duurzaam.
De site zal toegankelijk zijn voor elke weggebruiker. Elke straat rond de site heeft een aparte toegang tot het binnengebied. Daarnaast is er ook een ondergrondse parking voor 130 wagens en een fietsenstalling met handige fietsenlift.
De site is gelegen pal in het centrum maar garandeert toch een rustige ligging door een aantal belangrijke open ruimtes. De open ruimtes geven de site vorm en worden op diverse manieren ingevuld: met een verharde ondergrond, een waterpartij of als tuin omrand met hagen of bomen.
Het ontwerp van de site bestaat uit drie kleine torens die uitsteken boven drie bouwlagen met woningen en appartementen.
De architectuur (architectenbureaus Robbrecht en Daem en URA Architects) van de appartementen is sober modern en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. De architectuur straalt vooral rust uit.
Gloria wordt een nieuw rustpunt in de stad met uitzichten op groen en op de prachtige omgeving. Een oase van rust waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 225.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
82 m²
Garage
Nee
Terras
Ja
Oppervlakte terras
9 m²
Balkon
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 09/06/2020 05:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ieper?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!