LOADING...

Appartement te koop in Ardooie (RAK14885) Gepubliceerd

€ 302.700
Adres verkrijgen Beverensestraat 51
8850 Ardooie
Kaart
Referentie Immovlan: RAK14885
Referentie verkoper: 1940359

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
100 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

!!! Op heden al 2 nieuwbouwappartementen en 2 carports verkocht !!!Dit nieuwbouwappartement is gelegen vlakbij het centrum van Ardooie, openbaar vervoer, warenhuizen, bakker, slagerij, scholen, ... .Bestaande uit volgende ruimtes op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal, gastentoilet, badkamer, woonnkamer met open keuken en berging. Op de eerste verdieping ontdekt u nog de nachthal, toilet en 2 slaapkamers. De eerste verdieping is te bereiken met de trap of de lift die in privé-modus kan geplaatst worden. Ook beschikt u nog over een ondergrondse berging van 7, 93m2 en een ruim terras van maar liefst 25,44m2!Deze residentie bestaat uit 4 prachtige en kwalitatieve appartementen met telkens 2 slaapkamers. Op de achterzijde van het gebouw bevindt zich een ruime groenzone en parking. Deze parking bestaat uit 3 carports met berging en 3 parkeerplaatsen. Indien u een ondergrondse staanplaats wenst, kan dit nu nog in het project ernaast, namelijk Beverensestraat 47 te Ardooie.Het gebouw wordt opgericht en afgewerkt met duurzame materialen en de afwerking is aanpasbaar aan de wensen van de koper, dit onder voorbehoud van aankoop in de ruwbouw fase.Plannen en lastenboek te verkrijgen op kantoor. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 302.700
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
100 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Aantal gevels
2
Bebouwbare oppervlakte (m²)
100 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/06/2020 06:36
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ardooie?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!