LOADING...

Appartement te koop in Roeselare (RAN06808) Gepubliceerd

€ 234.300
Adres verkrijgen Hendrik Conciencestraat 11 4.01
8800 Roeselare
Kaart
Referentie Immovlan: RAN06808
Referentie verkoper: 2085408

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
90 m²
Badkamer(s)
1
Terras
10 m²

Beschrijving

Het project Bel-Ford is gelegen in het midden van het stadscentrum van Roeselare, op wandelafstand van De Sint-Amandskerk, het groene De Coninck Plein, De munt en de winkelstraten.Het Bel-Ford wordt gebouwd op de voormalige Proximus-site, omringd door de Wortelstraat, de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat.De rustige groenzone verbindt de drie straten met elkaar en zal naast een wandelpad ook dienen als rustpunt voor wandelaars en bewoners.  Via de Sint-Amandsstraat is er toegang tot een ruime, ondergrondse parking voor fietsen en wagens.De ligging is zeer centraal en ligt op wandelafstand van de winkelstraten, de Grote Markt, het station, het groene De Coninckplein en recht tegenover de nieuwe winkel van Mania-K.Bel-Ford bestaat uit drie residentiële appartementsgebouwen (Maene, Cyper en Zonnekin) en één kantoorgebouw aan de kant van de Sint-Amandsstraat, waarin de nieuwe Crefius-kantoren komen. Gebouw Maene is gelegen op de hoek met de Hendrik Consciencestraat en het groen binnenplein. Dit gebouw bestaat uit 19 appartementen, verdeeld over zes verdiepingen. Dit unieke & tijdloos ontwerp wordt gekenmerkt door zijn mooie architectuur met grotendeels inpandige en open zonneterrassen.  De appartementen hebben een gunstige oriëntatie, met zuid en zuidwestgerichte leefruimtes.  Er is zicht op de Hendrik Consciencestraat, met aan de overzijde het monumentale gebouw waar Mania-K zich nu bevindt.  Vanaf de 4de verdieping geniet u van een uniek panoramisch zicht over de bruisende Stad.In het gebouw Maene zijn verschillende type appartementen beschikbaar van één tot drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime terrassen.Op de zesde verdieping van dit gebouw is een exclusieve penthouse gelegen.Contacteer ons voor verdere info. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 234.300
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
90 m²
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Volledig uitgerust
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type glas
Dubbel glas
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Verdieping van het appartement
4
Oriëntatie van de voorgevel
Zuid
Aantal gevels
2
Breedte voorgevel
18 m
Aantal verdiepingen
6
Terras
Ja
Oppervlakte terras
10 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
82 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 06/01/2021 11:35
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Roeselare?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!