LOADING...

Appartement te koop in Ingelmunster (RAK22145) Gepubliceerd

€ 387.500
Adres verkrijgen Broekhoek 10
8770 Ingelmunster
Kaart
Referentie Immovlan: RAK22145
Referentie verkoper: 3260

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
145 m²
Badkamer(s)
1
Terras
140 m²

Beschrijving

Dit uniek, zeer ruim hoekappartement strekt zich uit over 2 verdiepingen (gelijkvloers en eerste verdieping) en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 145 m². Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime ingerichte badkamer en een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (en composiet werkblad met spatwand). De slaapkamers en de badkamer vinden we terug op de verdieping.

Er zijn riante terrassen voorzien op beide verdiepingen, toegankelijk via respectievelijk de woonkamer en de slaapkamers, met zicht op de parkzone. De totale terrasoppervlakte bedraagt ca. 140 m². Bij dit appartement zijn reeds 8 zonnepanelen voorzien (inbegrepen in de verkoopprijs). BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement met E-peil: E-12!!!Nieuwbouwresidentie De Barge voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving. Deze residentie is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Onder het gebouw zijn garageboxen voorzien. Residentie De Barge wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.

Deze ontwikkeling houdt optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing en krijgen de kopers een mooie premie van Infrax. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. Nog slechts 2 appartementen te koop. WWW.BORDES.BE Tel 051 67 67 57 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 387.500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2016
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
145 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Oriëntatie van de voorgevel
Noordwest
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
4
Terras
Ja
Oppervlakte terras
140 m²
EPC-referentie
36007-G-2014_185/EP05798/A001/D01/SD002
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: Flooding Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Ja
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/01/2021 01:55
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ingelmunster?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!