LOADING...

Appartement te koop in Ingelmunster (RAK05298) Gepubliceerd

€ 323.000
Adres verkrijgen Vaartstraat 58
8770 Ingelmunster
Kaart
Referentie Immovlan: RAK05298
Referentie verkoper: 2160

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
117 m²
Badkamer(s)
1
Terras
54 m²

Beschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een bureel met een bewoonbare oppervlakte van ca. 117 m² en een erg ruim terras van ca. 55 m².

Residentie Houten Waal kadert in een tweede fase van de residentiële herontwikkeling van de kanaalzone aan de zwaaikom. Het project bestaat uit twee bouwfases die gelijktijdig worden opgetrokken. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke en hedendaagse architectuur en is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 700m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. Residentie Houten Waal (1) bestaat uit 20 exclusieve, unieke appartementen verdeeld over 5 bouwlagen en een ondergronds garagecomplex. Residentie Houten Waal (2) bestaat uit 8 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen. Er is een doordachte variatie aan 2- en 3-slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een erg ruim terras in tropisch hardhout van ca. 25-125m². Het project wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad. De werken zijn reeds volop aan de gang.

Deze ontwikkeling houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30(!) in combinatie met optionele zonnepanelen. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar gedeeltelijk vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan ( http://www.energiesparen.be/korting-op-onroerende-voorheffing-voor-nieuwbouwwoningen-met-verlaagd-e-peil).

De stationsbuurt en de dorpsbrug worden volledig aangepakt en vernieuwd. De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen. Tel 051 67 67 57 - www.bordes.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 323.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2017
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
117 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Oriëntatie van de voorgevel
West
Aantal gevels
4
Aantal verdiepingen
4
Terras
Ja
Oppervlakte terras
54 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: Flooding Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Ja
Voorkooprecht
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 24/12/2020 01:42
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ingelmunster?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!