LOADING...

Appartement te koop in Zwevezele (RAJ70934) Gepubliceerd

€ 225.000
Adres verkrijgen Bruggestraat 6
8750 Zwevezele
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ70934
Referentie verkoper: 1626501

Slaapkamer(s)
2
Garage
1

Beschrijving

Het gelijkvloerse appartement 00.03 biedt 89m² woonoppervlakte en is gesitueerd net naast de ingagn, kant Bruggestraat. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een aangename leefruimte. Er is een terras vooraan en achteraan. Zowel vanuit de slaapkamers als vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras. Met een K-peil van 33 en een E-peil van 42 geniet u in dit appartement van een lage energiebehoefte. Superisolerend glas, isolatie van de buitenschil, een ventilatiesysteem D, ... Residentie Pegasus wordt gerealiseerd met duurzame kwaliteitsmaterialen.  

In onze totaalprijs voorzien we een mooi budget voor een kwalitatieve afwerking volgens uw smaak en wensen. Bij het appartement dient ook een ondergrondse parkeerplaats met berging of een afgesloten garage aangekocht te worden. Hier woon je midden in het kloppend hart van de gemeente, op het marktplein. Alles wat je nodig hebt, vind je op wandelafstand. 

Financiële details

Prijs
€ 225.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
2
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal gevels
2
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/09/2020 06:08
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Zwevezele?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!