LOADING...

Appartement te koop in Veurne (RAH91297) Gepubliceerd

€ 210.000
Adres verkrijgen Zuidburgweg 48 0.4VA
8630 Veurne
Kaart
Referentie Immovlan: RAH91297
Referentie verkoper: 30/04/2018/FV/02452

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
57 m²
Terras
13 m²

Beschrijving

LUXE-ZORGFLATS IN HET CENTRUM VAN VEURNE MET 1 OF 2 SLAAPKAMERS EN RUIME TERRASSEN

Reeds 70% verkocht!

Een seniorenflat in een groene doch centrale omgeving.

Er is reeds een zorgflat met 1 slpk vanaf 209.000€ en met 2 slpks vanaf 240.000€. Beschikbaar voorjaar 2019.

Op 7 kilometer van de zeedijk en op 600 meter van het aantrekkelijke centrum van Veurne bevindt zich residentie Zuidburg, een topproject met 97 luxe serviceflats en 59 staanplaatsen. Ze vormen de ideale oplossing voor wie een jaartje ouder wordt, actief en zelfstandig wil blijven, maar ook wil genieten van de zekerheid en veiligheid van een woonomgeving met een beetje extra hulp van de woonassistent en de crisiszorg. Eigentijdse architectuur, hoogwaardige materialen en ecovriendelijke bouwtechnieken definiëren Zuidburg. In Zuidburg werden voor uw comfort ook een restaurant met grote terrassen en zicht op de binnentuin, een bibliotheek en polyvalente ruimte, een fitness met revalidatiemogelijkheden en een pendeldienst en laadpunten voor elektrische fietsen ondergebracht.

Waarom investeren in erkende assistentiewoningen?

Verlaagd btw-tarief van 12 in plaats van 21 procent
Geen onroerende voorheffing

Door zijn hoog rendement (3,9% bruto) is de markt voor assistentiewoningen en serviceflats, voor wat vastgoedbeleggingen betreft, een zeer interessante optie voor beleggers. Ten slotte vergrijst België nog altijd (tegen 2030 zal een kwart van de bevolking 65 jaar of ouder zijn) en uit onderzoek blijkt dat véél senioren absoluut niet in een rusthuis willen belanden. Dat houdt de mogelijkheid open tot de aankoop van zo’n woning. De grote markt voor deze woningen is daarmee ook een aantrekkelijke: een investering in duurzaam wonen is haast een garantie van meerwaarde. Erkende assistentiewoningen voldoen volledig aan de bepalingen van het nieuwe woonzorgdecreet, uitgevaardigd door de Vlaamse Regering, waardoor dit een veilige investering is.

Beperkte risico’s

De vraag naar woningen voor ouderen is hoog en zal in de toekomst alleen maar toenemen. Serviceflats worden snel en doorgaans voor een lange periode verhuurd waardoor de financiële risico’s beperkt blijven. Bovendien ligt het in de lijn der verwachting dat deze woningen op lange termijn met een flinke winst verkocht kunnen worden. Het kopen van een serviceflat kan wel eens een hele slimme belegging zijn!

Wacht niet te lang, want assistentiewoningen zijn erg gegeerd!
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 210.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Bouwjaar
2018
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
57 m²
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Volledig uitgerust
Alarm
Nee
Lift
Nee
Toegang voor mindervaliden
Nee
Terras
Ja
Oppervlakte terras
13 m²
Balkon
Nee
EPC-referentie
EPB IN OPMAAK
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 25/05/2020 04:12
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Veurne?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!