LOADING...

Appartement te koop in Zwevegem (RAI92431) Gepubliceerd

€ 214.000
Adres verkrijgen Bekaertstraat SO.A.0.06
8550 Zwevegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAI92431
Referentie verkoper: 0843759

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
84 m²
Badkamer(s)
1
Terras
9 m²
Tuin
80 m²

Beschrijving

Wenst u zich te verzekeren van een comfortabel en luxueus appartement die op heden niet lijkt op een assistentieflat? Geniet zowel vandaag als morgen van de kwalitatieve afwerking van de Lifetime Comfort appartementen van de Soudé op Leanderhof.   Het gebouw Soudé biedt u ruime doorzonappartementen, die voor veel lichtinval in de keuken en leefruimte zorgen. Verder kan u nog genieten van de zon op uw 2 terrassen, 1 aan beide zijden van het gebouw, u kan kiezen voor een zicht op de levendige pleinen of kiezen voor de kalmte en rust van de bloemenweide.   Deze appartementen zijn onzichtbaar aangepast aan al uw woonbehoeften. U woont dus vandaag in alle luxe maar met de mogelijkheid dit in de toekomst ook nog te kunnen blijven doen. Zo zijn de overgangen naar terrassen drempelloos, is het hele appartement rolstoelvriendelijk, ... Deuropeningen zijn voldoende breed en zorgen voor een vlotte doorgang. Meer weten? Wij leggen u graag alle bijzonderheden uit bij een afspraak.  Bijkomende veiligheid wordt gegarandeerd door de alles aan/uit knop en de led-oriëntatieverlichting in de hal. Standaard is elk appartement voorzien van een videofoon, die op termijn kan gekoppeld worden met een noodcentrale. Bij een stijgende zorgbehoefte stelt u samen met het OCMW een zorgpakket op maat samen zodat u slechts betaalt wanneer u dit echt nodig hebt en gebruikt. Alles kan, niets moet. De soudé bestaat in totaal uit 21 units, momenteel is er nog keuze tussen 1- & 2-slaapkamer appartementen. U kan er maar beter snel bij zijn als u uw toekomst wil verzekeren!

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 214.000
Kadastraal inkomen
€ 1
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer 1
16 m²
Bewoonbare oppervlakte
84 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Ja
Aantal verdiepingen
3
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
80 m²
Terras
Ja
Oppervlakte terras
9 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
84 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 08/01/2021 12:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Zwevegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!