LOADING...

Appartement te koop in Jabbeke (RAJ74045) Gepubliceerd

€ 267.500
Adres verkrijgen Stationsstraat 57
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ74045
Referentie verkoper: 1622196

Slaapkamer(s)
2
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Appartement 2.4 is gesitueerd op de bovenste verdieping van het nieuwe appartementsgebouw 'Ten Hove I' in het centrum van Jabbeke. Het appartement 2.4 is 86m² groot en heeft 2 slaapkamers. De keuken, zithoek en eethoek vloeien in elkaar over en genieten veel lichtinval. Deze leefruimte geeft zowel vooraan als achteraan uit op een mooi terras, samen goed voor 30m² buitenruimte. Dit appartement bevindt zich in de afwerkingsfase en is op vrij korte termijn beschikbaar.  Verhuis jij binnenkort naar dit stijlvolle nieuwe appartement op een topligging in Jabbeke? Residentie Ten Hove I werd gebouwd met hoogkwalitatieve materialen in een verfijnde moderne architectuur. Parkeren doe je ondergronds in jouw eigen afgesloten garage. Deze is via de trap en de lift te bereiken. Jouw appartement wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt. Zoals steeds voorzien we mooie budgetten in het lastenboek voor de keuken, badkamer, vloertegels, ... van jouw voorkeur. Je vindt het lastenboek in de projectbrochure. 

 

Financiële details

Prijs
€ 267.500
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2018
Aantal slaapkamers
2
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Verdieping van het appartement
2
Aantal gevels
2
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/09/2020 06:08
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!