LOADING...

Appartement te koop in Brugge (RAK28920) Gepubliceerd

€ 220.000
Adres verkrijgen Sint Annarei 14 2de verd
8000 Brugge
Kaart
Referentie Immovlan: RAK28920
Referentie verkoper: 1965746

Slaapkamer(s)
1

Beschrijving

Noem het een buitenkans, een opportuniteit, een boffer of simpelweg mazzel, maar deze aanbieding heeft alles waar velen al jaren van dromen : een uitzonderlijk mooie ligging in het beschermd stadsgezicht Spiegelrei, Gouden Handrei en Sint-Annarei, een kleine Residentie, slechts 3 appartementen, met weinig of geen algemene kosten, gemene delen met sfeer en karakter zoals hoge plafonds, molures, rozas, schouw, een superknap cementtegeltje en een sierlijke trap, om nog niet te spreken van de lanterneau aan het plafond op de overloop van de tweede verdieping. De penthouse werd volledig gerenoveerd - de foto's spreken voor zich - is voorzien van parketvloeren en bevat een ruime leefkamer met zit- en eethoek en subliem zicht op de rei, een open keuken met toestellen, 1 slaapkamer en een leuke en vooral handige badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, voorzieningen voor wasmachine en afgescheiden toilet. Er is toegang tot een ruime geïsoleerde bergzolder. CV gas (condensatieketel). Prima belegging, bijzonder geschikt als tweede verblijf of als starterswoning/investering 

Financiële details

Prijs
€ 220.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
1
Garage
Nee
Aantal gevels
2
Specifiek primair energieverbruik
216 kWh/m²/jaar
EPC-referentie
201911080002216585RES1
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 10/12/2019 12:27
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Brugge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!