LOADING...

Appartement te koop in Sint-Truiden (RAK00279) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Rijschoolstraat 77
3800 Sint-Truiden
Kaart
Referentie Immovlan: RAK00279
Referentie verkoper: 3863942

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Badkamer(s)
1
Terras
15 m²

Beschrijving

Heel wat jonge gezinnen, singles, … zijn op zoek naar een eerste woning. Ook op latere leeftijd is het leuk om het ritme van de stad te voelen. ‘De Manège’ wordt een wooncommunity waar jonge mensen samenleven met ervaren stadsgenoten. En dat aan haalbare prijzen, vanaf 179.000 euro tot 231.000 euro. Bij ons is bovendien professionele afwerking een garantie.

In deze voormalige stadsfeestzaal vierden Truienaren generaties lang feest. Oorspronkelijk had het gebouw een andere functie. In 1837 liet het stadsbestuur ‘de manegie’ bouwen om cavalerie in garnizoen naar Sint-Truiden te halen. Met de naam ‘De Manège’ doen we de geschiedenis van het gebouw alle eer aan. Achter de imposante gevel verrijzen 33 eigentijdse appartementen en 1 handelspand.

Onderzoek toont aan: mensen hebben almaar minder sociaal contact. ‘De Manège’ wil graag banden tussen buren versterken. In de uitgestrekte groene binnentuin en gemeenschappelijke ontmoetingsruimte kunnen de bewoners gezellig samenzijn.

De iconische voorgevel van de vroegere manège blijft behouden. We willen bovendien graag sociaal contact tussen de inwoners meer aanmoedigen. Dankzij innovatieve projecten creëren we een balans tussen vernieuwing en historiek. Zo voorzien we een Bringme-box om pakjes te ontvangen.

‘De Manège’ ligt op wandelafstand van het station van Sint-Truiden, op een boogscheut van het stadspark en op een steenworp van het levendige centrum. De ideale woonplaats dus!

Wenst u meer info of een vrijblijvende afspraak, contacteer ons dan op het nummer Tel 011.22.22.85 en wij helpen u graag verder. 
Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2019
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Terras
Ja
Oppervlakte terras
15 m²
Aansluiting riolering
Ja
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/12/2019 10:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Sint-Truiden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!