LOADING...

Appartement te koop in Dilsen-Stokkem (RAJ55194) Gepubliceerd

Van € 205.000
Adres verkrijgen Klaverstraat 26
3650 Dilsen-Stokkem
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ55194
Referentie verkoper: 3770964

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
110 m²
Badkamer(s)
1
Terras
70 m²

Beschrijving

APPARTEMENT 03 IN RESIDENTIE 'T RESELT.

Kenmerken appartement
- woonoppervlakte: 110m²
- buitenruimte: 70m²
- 2 slaapkamers

Ontdek uw woongeluk
Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Energiezuinig wonen
In residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorende luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig.

De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement.

Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Rustig wonen
Residentie 't Reselt ligt in Rotem, langs de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht.

Jouw appartement, compleet afgewerkt
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.

Optimaal genieten
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen. Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen. 

Prijsberekening App. 03
* Grondprijs: € 22.000,-
* Constructieprijs: € 183.000,-
* Verkooprechten op grond (10%): € 2.200,-
* BTW op constructie (21%): € 38.430,-
* TOTAAL: € 245.630,- (inclusief verkooprechten op de grond en BTW op de constructie).

Voormelde prijs is exclusief:
- aktekosten, ereloon notaris, aandeel basisakte en andere aankoopkosten.
- aansluitingskosten nutsvoorzieningen.
- carport/parking en berging (bij te kopen).


Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan u raadplegen op onze website www.n78vastgoed.be. Of neem even contact met ons op en wij sturen u met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor.

MEER INFO: Tel +32 (0)89 86 18 88 of Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 205.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
16 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
10 m²
Bewoonbare oppervlakte
110 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Super uitgerust
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3
Terras
Ja
Oppervlakte terras
70 m²
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/08/2019 01:23
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Dilsen-Stokkem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!