LOADING...

Appartement te koop in Genk (RAN08969) Gepubliceerd

€ 229.150
Adres verkrijgen Nieuwe Kuilenweg 9 A
3600 Genk
Kaart
Referentie Immovlan: RAN08969
Referentie verkoper: 0926028

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
96 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Residentie De Beemd
Nieuwbouwproject 'Residentie De Beemd' is gelegen aan de Nieuwe Kuilenweg nabij het stadscentrum van Genk. Op deze unieke binnenstedelijke inbreidingslocatie worden  6 stadswoningen en 17 appartementen  met ondergrondse parkeergarage ontwikkeld.

Dit appartement, afgewerkt met duurzame materialen, heeft een bewoonbare oppervlakte van  96m2.  U komt binnen via een ruime inkomhal met toegang tot de living en open keuken. Vanuit de living kan u zich naar het ruim terras begeven waar u s'zomers heerlijk kunt genieten. Verder is het appartement uitgerust met 2 slaapkamers, een berging, apart toilet en een badkamer.

Kwalitatief wonen
Rond het appartementencomplex is een  groene binnentuin  ontwikkelt welke in gemeenschappelijke eigendom is van de bewoners van Residentie De Beemd. Binnen deze binnentuin wordt het waardevolle aanwezige bomenbestand zoveel mogelijk behouden. 

Aandacht voor comfort
Onder het appartementencomplex, bevindt zich de parkeerkelder. Voor elk appartement is er een  privéautostaanplaats  en kelderberging voorzien. Deze autostaanplaats en kelderberging bedraagt €25.536,50 (incl. kosten). De parkeerkelder is enkel toegankelijk voor de bewoners van Residentie De Beemd. Daarnaast is er aan de achterzijde van het gebouw ook een overdekte fietsenstalling voorzien voor de bewoners. 

Elk appartement is afgewerkt met duurzame en zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijke materialen. Aan  comfort en privacy  hebt u hier voldoende!

Wenst u graag dit appartement met eigen ogen te ontdekken? Maak dan snel een afspraak via  Contacteer of Tel 089.35.00.00 Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 229.150
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
96 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/05/2020 07:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Genk?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!