LOADING...

Appartement te koop in Beringen (RAP78425) Gepubliceerd

€ 239.000
Adres verkrijgen Koolmijnlaan 400
3580 Beringen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP78425
Referentie verkoper: 2308223

Slaapkamer(s)
2

Beschrijving

Residentie Laerdijk - Koop nieuwbouw aan 6% BTW! Toplocatie om te wonen.Laat uw nummer achter voor een snelle opvolging gezien de grote vraag!Geniet van een fantastisch en uitzonderlijk zicht op het groen.Prachtig & rustig wonen.De buurt rond Residentie Laerdijk is in volle ontwikkeling. Oude gebouwen verdwijnen en maken plaats voor winkels, bedrijven en residentiële woonprojecten van hoog niveau. De rust, het open karakter, het vele groen, de uitstekende verbindingen, de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen en dat alles op een zucht van het centrum …Het maakt van deze buurt een aantrekkingspool voor jong en oud die onverstoord willen genieten van hun thuis.Residentie Laerdijk is een prachtig nieuwbouwproject gelegen op de Koolmijnlaan 400 in Beringen(-Mijn) en bestaat uit een gelijkvloerse winkelruimte en 4 prachtige bovenliggende 2-slaapkamer appartementen.Elk appartement beschikt over een individuele autostaanplaats en berging (parking in de nabijheid van de inkom van de appartementen – te bereiken via een recht van doorgang over de grote parking).De ruime units hebben mooie leefterrassen en bieden maximale privacy. De appartementen genieten van veel lichtinval, zijn energiezuinig (BEN-norm van 30) en worden afgewerkt in hoogwaardige materialen. De centrale locatie en uitzicht op de vallei van de Laerdijkbeek zijn grote troeven van dit project.Er is een lift voorzien voor het residentiële gedeelte, evenals de individuele bergingen, aangevuld met de nodige ruimtes voor nutsvoorzieningen, het stallen van fietsen en het afvalbeheer.Als aanvulling op het energiezuinig en groen karakter van de residentie, kijken de appartementen uit op het groene dak van het handelspand.Prijzen appartementen:- Appartement 1oppervlakte = 97,5m2€ 239.000 incl. berging en parking excl. 21% BTW- Appartement 2oppervlakte = 96,4m2€ 239.000 incl. berging en parking excl. 21% BTW- Appartement 3oppervlakte = 96,4m2 € 239.000 incl. berging en parking excl. 21% BTW- Appartement 4oppervlakte = 98,4m2 € 249.000 incl. berging en parking excl. 21% BTW  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 239.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
12 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
12 m²
Garage
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/01/2021 10:37
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Beringen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!