LOADING...

Appartement te koop in Alken (RAH68202) Gepubliceerd

Van € 234.000
Adres verkrijgen Pastoriestraat 1
3570 Alken
Kaart
Referentie Immovlan: RAH68202
Referentie verkoper: 3254227

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
74 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg. De ligging van Coosterveld is perfect, rustig gelegen aan de visvijver van Ter koest. Op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk. De zorgverstrekker: Begralim is één van de oudste erkende zorgpartners van België. De kernwaarden van hun handelen, namelijk 'kwalitatieve en betrokken zorg' zijn na al die jaren onveranderd gebleven. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats, woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier allen recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad. Erkende assistentiewoningen zijn dé ideale investering voor de belegger. Zo kan de aankoop van of investering in een assistentiewoning gebeuren tegen een verlaagd BTW-tarief van 12%. Dit zal jou al snel enkele duizenden euro's opleveren. Een ideale vastgoedbelegging; ook zo koester je jouw toekomst. Assistentiewoning 1.1 is gelegen op de eerste verdieping, voorziet u van 1 slaapkamer en veel lichtinval, met een bewoonbare oppervlakte van 74m² . De aankoop van een kelderberging is verplicht (5.000 euro). Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek contacteer ons dan op het nummer Tel 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 234.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2017
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
74 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Ja
Verdieping van het appartement
1
Terras
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 15/09/2020 05:20
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Alken?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!