LOADING...

Appartement te koop in Hasselt (RAL03351) Gepubliceerd

€ 399.000
Adres verkrijgen Groenplein
3500 Hasselt
Kaart
Referentie Immovlan: RAL03351
Referentie verkoper: 2025272

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
85 m²
Badkamer(s)
1
Terras
25 m²

Beschrijving

'Ursulinenhof'' is een gouden kans voor iedereen die wil genieten van zijn of haar zilveren jaren. Investeren in een serviceflat is investeren in jezelf, je familie en toekomstige generaties!

De ligging van Ursulinenhof is ideaal - in het midden van hartje Hasselt maar toch rustig en gecombineerd met groen. Voor de levering van diensten en faciliteiten in 'Ursulinenhof' staat vzw Foyer De Lork garant, zij staan momenteel al in voor de uitbating van talrijke erkende woon-zorgcentra en serviceresidenties waaronder het in Hasselt alombekende “Clarenhof”. Dankzij deze samenwerking biedt het de bewoners een garantie op de best mogelijke zorgen, een heel leven lang.

Je kan er na de oplevering zelf intrekken en jezelf het nodige wooncomfort bezorgen. Anderzijds kan je de serviceflat ook beschouwen als investering en ze verhuren. Met de vergrijzing zijn serviceflats in de verhuring enorm gegeerd. Bovendien biedt de uitbater zelfs een gratis verhuurservice aan! Later beschik je dan meteen over de ideale locatie en zorgverlening, wanneer je er zelf gebruik van wil maken.

Verder zijn er nog meer voordelen, u betaalt slechts 12% BTW ipv 21% en er is een vrijstelling van de jaarlijkse grondbelasting.

Het project bestaat uit 104 serviceflats. F.3.04 is gelegen op de derde verdieping met 1 slaapkamer, twee terrassen (13,96m² en 11,28m²) en een bewoonbare oppervlakte van 85,07 m².

Er is mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaatsen ( vanaf € 45.000), aparte kelderberging is reeds inbegrepen in de prijs. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 399.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2017
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
85 m²
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Volledig uitgerust
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Gas
Verdieping van het appartement
3
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
7
Terras
Ja
Oppervlakte terras
25 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
85 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/06/2020 07:16
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Hasselt?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!