LOADING...

Appartement te koop in Landen (RAQ02526) Gepubliceerd

Van € 246.618
Adres verkrijgen Gendarmerieplein 1
3400 Landen
Kaart
Referentie Immovlan: RAQ02526
Referentie verkoper: Residentie Gendarmerie - Landen-A101

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
92 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Residentie Gendarmerie, een strakke kleinschalige residentie is gelegen in het hartje van Landen op de hoek van het Gendarmerieplein & de Edouard Hamelstraat. Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 15 appartementen. Gebouw A telt 10 appartementen en gebouw B 5 appartementen. Er wordt een overdekte fietsenstalling voorzien achter gebouw B. Onder gebouw A komt er een half ondergrondse parking met 13 staanplaatsen, voor gebouw B komen er 2 openluchtstaanplaatsen. In de beiden gebouwen is er een personenlift voorzien. Alle appartementen beschikken o.a. over 2 slaapkamers, een berging zowel in het appartement als in de kelder. Ze zijn ook allen voorzien van mooie ruime terrassen. Een groot pluspunt is de centrale ligging: op wandelafstand van winkels, scholen, horeca, banken, apotheek, bushaltes, station, oprit E40 op 5 min... Kortom, ideaal als toekomstige woonst of investering! Prijs voor een instapklaar appartement ALL-IN (incl. grondprijs, registratierechten, constructieprijs & BTW) vanaf €273.791,10!
Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: Tel 0470/382 130 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 246.618
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
92 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Zonnepanelen
Nee
Vloerverwarming
Ja
Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Alarm
Nee
Beveiligde deur
Nee
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Nee
Aansluiting riolering
Nee
Gasaansluiting
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Certificaat - brandstoftank
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 08/04/2021 02:06
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Landen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!