LOADING...

Appartement te koop in Tielt-Winge (RAN86348) Gepubliceerd

€ 260.000
Adres verkrijgen Leuvensesteenweg 234 E0.01
3390 Tielt-Winge
Kaart
Referentie Immovlan: RAN86348
Referentie verkoper: 4055827

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
98 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1
Terras
15 m²
Tuin
73 m²

Beschrijving

WERKEN GESTART!

In het groene hart van het Hageland wordt in Sint-Joris-Winge het woonproject "Wingerpark" gerealiseerd dat verkeerstechnisch vlot bereikbaar via de E314 en E40 en de aansluiting met het openbaar vervoer. Sint-Joris-Winge zelf is nog steeds een landelijke gemeente in een groene omgeving en heeft daarnaast een erg levendig centrum, met ruimte voor sport en ontspanning, handel en lokale economie.

Het woonproject "Wingerpark" omvat 51 appartementen, verspreid over 8 woonblokken, en een ondergrondse parking. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het wooncomfort en energiezuinigheid.

In de ondergrond dient er een autostaanplaats aangekocht te worden. De prijzen van deze staanplaatsen variëren tussen 23.000 en 26.600 euro inclusief kosten. Er worden eveneens garageboxen en bergingen waarvan sommigen in combinatie met een staanplaats aangeboden.

Ziet u uzelf wonen in dit bijzondere woonproject dichtbij alle mogelijke winkels en faciliteiten of bent u op zoek naar een rendabele investering? Contacteer ons dan via Contacteer of Tel 0491/90.99.90 , wij maken graag tijd voor u, bij uw thuis of bij ons op kantoor.r. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 260.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
98 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
73 m²
Terras
Ja
Oppervlakte terras
15 m²
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/10/2020 01:20
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Tielt-Winge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!