LOADING...

Appartement te koop in Aarschot (RWC07635) Gepubliceerd

Van € 229.000
Adres verkrijgen Leuvensestraat
3200 Aarschot
Kaart
Referentie Immovlan: RWC07635

Slaapkamer(s)
1

Beschrijving

Plan je persoonlijke rondleiding op de werf via Tel 0495 38 70 38 of Contacteer

Waar wonen en winkelen perfect matcht.

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek. De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd.
Residentie Nevis valt op door zijn genuanceerde rode baksteengevel. Als een echte karakterkop. De woonzone vormt de noordelijke rand van het centrale plein en bestaat uit 27 wooneenheden met een mix van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen. Ze zijn verdeeld over drie bouwlagen met op de hoogste verdiepingen ruime, zonnige terrassen. Ook in Nevis aanwezig: commerciële ruimtes op de gelijkvloerse verdieping. Ze vormen de ideale buffer tussen het nieuwe plein en de andere woonentiteiten op de begane grond. Wonen en winkelen matchen hier perfect zonder aan privacy en comfort in te boeten.
Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, Tel 0495/38 70 38!
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 229.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
1
Garage
Nee
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Certificaat - brandstoftank
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 06/10/2020 04:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Aarschot?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!