LOADING...

Appartement te koop in Keerbergen (RAP62835) Gepubliceerd

€ 315.000
Adres verkrijgen Putsebaan 59 8
3140 Keerbergen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP62835
Referentie verkoper: 2297549

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
80 m²

Beschrijving

Penthouse nieuwbouw 80m² met 2 slpks, dakterras 16m² op het zuiden en dakterras 12m² aan voorzijdeLuxe nieuwbouw penthouse van 80m² met 2 slaapkamers, zeer ruim dakterras 16m² op het zuiden en dakterras 12m² aan voorzijde.Ecologisch, duurzaam en groen wonen in een stijlvol modern gebouw op 29 are met mooie groene tuin met 50 nieuwe loofbomen. Zuid georiënteerd.Residentie Zuiderhof omvat luxe appartementen en penthouses in een Bijna Energie Neutraal gebouw (BEN-norm) met 1, 2 of 3 slaapkamers met lift.Gunstig gelegen op de rand van het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning, sport, cultuur en openbaar vervoer.De appartementen hebben allen een living en een terras op het zuiden en zicht op de mooie en groene tuin met nieuwe loofbomen waardoor u kan genieten van een stukje natuur en privacy en dit op de rand van het centrum.Bijna Energie Neutrale appartementen voorzien van hernieuwbare energie, verwarming met warmtepomp en vloerverwarming, aanplanting van 50 nieuwe loofbomen in voortuin en achtertuin, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. BEN-norm E-peil 30 en S-peil 31. Start der werken omstreeks december 2020 - oplevering november 2022.Stedenbouw info: zone voor meergezinswoningen - bouw-omgevingsvergunning uitgereikt - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in een verkaveling - niet overstromingsgevoelig.Informatiebrochure met indelingsplannen en lastenboek met een overzicht van de materialen en budgetten is beschikbaar per email of per post.  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 315.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Bouwjaar
2021
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
80 m²
Garage
Nee
Verdieping van het appartement
2
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/11/2020 10:33
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Keerbergen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!