LOADING...

Appartement te koop in Schoten (RAP71365) Gepubliceerd

Van € 177.450
Adres verkrijgen Eethuisstraat 99-107 B2.2
2900 Schoten
Kaart
Referentie Immovlan: RAP71365
Referentie verkoper: 2292216

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
53 m²

Beschrijving

Éénslaapkamer-appartement op de tweede verdieping met een privatief terras in een hedendaags-modern nieuwbouwproject te Schoten. Het project omvat 16 appartementen op een centrale loctie te Schoten in de residentiële wijk Deuzeld. Het appartement geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement betreedt komt u meteen in de leefruimte terecht. De leefruimte betreft een lichte en open ruimte met open keuken en aparte berging, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een apart toilet en de slaapkamer met ensuite badkamer. Vanuit de leefruimte heeft u via de schuifraam toegang tot uw privatieve terras aan de voorzijde van het gebouw. Onder het gebouw wordt er een verdieping voorzien waar de autostaanplaasten (22) ingericht worden alsook verschillende bergingen en een fietsenstalling. In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. De aankoop van een autostaanplaats (€25.000/stpl excl. kosten) en een berging (prijs v.a. €4.000/berg. excl. kosten) is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2021 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2022. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03 337 50 70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.silver-residence.be. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 177.450
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2022
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
53 m²
Garage
Nee
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
2
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
2
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/01/2021 09:58
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Schoten?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!