LOADING...

Appartement te koop in Schoten (RAP71361) Gepubliceerd

Van € 243.000
Adres verkrijgen Eethuisstraat 99-107 A1.3
2900 Schoten
Kaart
Referentie Immovlan: RAP71361
Referentie verkoper: 2292224

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
93 m²

Beschrijving

Appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en een zuid-georiënteerd terras in een hedendaags-modern nieuwbouwproject te Schoten. Het project omvat 16 appartementen op een centrale loctie te Schoten in de residentiële wijk Deuzeld. Het appartement geniet volgende indeling:U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot  een apart toilet en de badkamer. Verder geniet het appartement een lichte leefruimte met open keuken en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vanuit de leefruimte heeft u tevens toegang tot een slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw alsook toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van het gebouw. De tuin achteraan het appartement (zuid-oriëntatie) met aangelegd terras is bereikbaar via de leefruimte. Tevens beschikt het appartement over een privatief te gebruiken tuin aan de voorzijde van het gebouw welke toegankelijk is via de slaapkamers. Onder het gebouw wordt er een verdieping voorzien waar de autostaanplaasten (22) ingericht worden alsook verschillende bergingen en een fietsenstalling. In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. De aankoop van een autostaanplaats (€25.000/stpl excl. kosten) en een berging (prijs v.a. €4.000/berg. excl. kosten) is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2021 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2022. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03 337 50 70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.silver-residence.be. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 243.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2022
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
93 m²
Garage
Nee
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
1
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
2
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/01/2021 09:57
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Schoten?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!