LOADING...

Appartement te koop in Schoten (RAO10781) Gepubliceerd

€ 384.450
Adres verkrijgen Sint-Maria-ten-Boslei 14
2900 Schoten
Kaart
Referentie Immovlan: RAO10781
Referentie verkoper: 2081949

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
117 m²
Terras
32 m²

Beschrijving

Ruimte, licht, groen en vooral…. een unieke locatie in het zeer geliefde “Koningshof”.  Dit zijn de belangrijkste kenmerken van dit prachtige nieuwbouwproject “ De Pelicaen”.Koningshof is ca 100 jaar geleden ontstaan, en heeft zich gedurende de jaren ontwikkeld tot een zeer residentiële woonomgeving met plaats voor ontspanning, omwille van de verschillende sportverenigingen en restaurants in de omgeving.  Bovendien is het centrum van ’s - Gravenwezel en Schoten zeer vlakbij.Het project bestaat uit 11 appartementen met 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers. Daaraan gekoppeld zijn er ondergrondse parkeerplaatsen en privatieve bergingen.Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 116,5m² + 32,5m² terras.De werken reeds zijn gestart op 22/04/2020. Oplevering voorzien binnen de 400 dagen na de start van de werken.Overige appartementen:Elk appartement heeft een eigen terras met zicht op groen en de aangelegde vijverpartij in de tuin.Oppervlakten vanaf 90m² + terras t/m 147m² + terras.Prijzen reeds vanaf € 298.650,-Uiteraard voldoet deze luxueuze residentie aan de laatste verplichtingen inzake energiezuinigheid. De afwerking is hoogwaardig met onder andere de mogelijkheid tot parket in de leefruimte en slaapkamers,  een steellook binnendeur tussen woonkamer en inkomhal, vloerverwarming in de leefruimte en ruim keukenbudget.  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 384.450
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
117 m²
Garage
Nee
Verdieping van het appartement
1
Terras
Ja
Oppervlakte terras
32 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Certificaat "As-Built"
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/01/2021 09:36
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Schoten?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!