LOADING...

Appartement te koop in Mol (RAK04602) Gepubliceerd

€ 280.250
Adres verkrijgen Ginderbuiten 90 APP 4
2400 Mol
Kaart
Referentie Immovlan: RAK04602
Referentie verkoper: 3870550

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
138 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Hoogkwalitatieve BEN-appartementen met gemeenschappelijke tuin. In dit project staan 2 pijlers centraal: kwaliteit en energiezuinigheid. Het volledige gebouw, zowel privatieve als gemeenschappelijke delen, wordt afgewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen. Bovendien zijn de appartementen gebouwd met het oog op de toekomst en doen het qua energiezuinigheid zelfs nog een pak beter dan de al strenge opgelegde normen. Hiervoor is ook gebruik gemaakt van de beste technieken van hernieuwbare energie zoals een warmtepomp, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Het project is ontworpen in een strakke, moderne architectuur met een praktische indeling. Bovendien is elk appartement afzonderlijk ingericht door een binnenhuisarchitect met oog voor een harmonieuze combinatie van materialen.Voor meer info (foto's, omschrijving, plan en virtueel bezoek) raadpleeg onze website ---> www.vastgoedservice.be <-- of neem telefonisch contact met ons op... Tel: Tel 014/82.15.15 !!! Stedenbouwkundige informatie: woongebied - geen dagvaarding - geen voorkooprecht - verkavelingsvergunning onbekendWenst u meer info over deze bouwgrond, contacteer ons dan op het nummer Tel 014/82.15.15 en wij helpen u graag verder!! Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 280.250
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Momenteel verhuurd
Nee
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
138 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/10/2019 08:04
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Mol?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!