LOADING...

Appartement te koop in Morkhoven (RAK66494) Gepubliceerd

Van € 225.000
Adres verkrijgen Molenstraat 40
2200 Morkhoven
Kaart
Referentie Immovlan: RAK66494
Referentie verkoper: 3941510

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
92 m²
Badkamer(s)
1
Terras
22 m²

Beschrijving

Residentie Molenhof te Morkhoven, energiezuinig BEN-project met charmante, landelijke uitstraling van 10 appartementen met elk een zonnepaneelinstallatie, mooie terrassen, ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen. Gelegen op een centrale locatie, in de kern van Morkhoven met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Een ruime kelderberging is inbegrepen in de prijs, een ondergrondse staanplaats is apart aan te kopen. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de voorwaarden van de wet Breyne. 

Deze energiezuinige nieuwbouwresidentie met 10 appartementen, biedt een authentiek, landelijke uitstraling met alle comfort en luxe van modern/energiezuinig wonen in Morkhoven. Veel aandacht werd geschonken aan vormgeving en een logische indeling van de appartement om optimaal te kunnen genieten van het ruimtegebruik. Mooie zichten op het achterliggend groen vanop uw terras en door de volledige afwerking naar keuze, maakt u van deze appartementen een echte thuis. De residentie voorziet in totaal 7 appartementen met 2 slaapkamers en 3 appartementen met 3 slaapkamers. Per appartement wordt een zonnepanneelinstallatie voorzien en vloerverwaring! Verder zijn er 10 ondergrondse staanplaatsen (vrij te kiezen, apart aan te kopen). De kelderbergingen zijn inbegrepen in de prijs per appartement. De gelijkvloersappartementen beschikken tevens over een tuinberging. Verder nog een gemeenschappelijke fietsen-/en vuilnisberging voorzien.

Alle appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal met een e-peil <30, waardoor u de eerste 5 jaar 50% korting geniet op de onroerende voorheffing.

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 014/70.51.58

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 225.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2020
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
13 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
10 m²
Bewoonbare oppervlakte
92 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
30 m²
Kelder
Ja
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Super uitgerust
Oppervlakte van de keuken (m²)
5 m²
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
1
Aantal verdiepingen
2
Terras
Ja
Oppervlakte terras
22 m²
Aansluiting riolering
Ja
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 04/05/2020 11:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Morkhoven?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!