LOADING...

Appartement te koop in Deurne (RAL40131) Gepubliceerd

€ 210.000
Adres verkrijgen Herentalsebaan 592-594 B0.01
2100 Deurne
Kaart
Referentie Immovlan: RAL40131
Referentie verkoper: 2071176

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Licht en functioneel appartement (+/-78,13m²) met 2 slaapkamers en oost-georiënteerd terras en leefruimte!Dit appartement gelegen op de gelijkvloers verdieping van het B-gebouw geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement binnenkomt komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers, de badkamer, een aparte toilet en een ruime en lichte leefruimte met open keuken met aangrenzend de berging. Van uit de lichte leefruimte heeft u toegang tot het terras wat uitkijkt op het groene binnengebied. Al de appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand heeft. Op deze manier kan u uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze laten inrichten.Het project is voorzien van een ondergronds garagecomplex met autostaanplaatsen. Deze autostaanplaatsen worden verkocht voor €19.500/plaats. De aankoop van een autostaanplaats is verplicht. Er zijn ook kelderbergingen aanwezig in het gebouw die optioneel bij aan te kopen zijn voor €6.000/berging. De volledige site werd uitgetekend door POLO-architecten met het oog op duurzaamheid en energiezuinig wonen. De appartementen zullen een E-Peil hebben dat lager ligt dan 40, welk gerealiseerd zal worden door de plaatsing van isolerende materialen, zowel termisch als akoustisch, alsook het geïntegreerde ventilatiesysteem.De werken starten in de lente van 2020 en de oplevering van het project wordt verwacht in de herfst van 2022. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw. Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de website van de projectontwikkelaar: www.silsburg-gardens.be. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 210.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Gas
Type glas
Dubbel glas
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
1
Bebouwbare oppervlakte (m²)
78 m²
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: een afgebakende oeverzone
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/10/2020 06:21
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Deurne?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!