LOADING...

Appartement te koop in Deurne (RAL40121) Gepubliceerd

Van € 279.000
Adres verkrijgen Herentalsebaan 592-594 C0.03
2100 Deurne
Kaart
Referentie Immovlan: RAL40121
Referentie verkoper: 2071209

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
99 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Licht en ruim appartement (+/-99,48m²) met 3 slaapkamers en west-georiënteerd terras en leefruimte!Dit appartement gelegen op de gelijkvloers verdieping van het C-gebouw geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement binnenkomt komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet, een berging en de lichte leefruimte met open keuken. Van uit de leefruimte heeft u toegang tot het terras wat uitkijkt op het groene binnengebied.Al de appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand heeft. Op deze manier kan u uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze laten inrichten.Het project is voorzien van een ondergronds garagecomplex met autostaanplaatsen. Deze autostaanplaatsen worden verkocht voor €22.500/plaats. De aankoop van een autostaanplaats is verplicht.Er zijn ook kelderbergingen aanwezig in het gebouw die optioneel bij aan te kopen zijn voor €7.500/berging.De volledige site werd uitgetekend door POLO-architecten met het oog op duurzaamheid en energiezuinig wonen. De appartementen zullen allemaal als BEN-appartementen opgeleverd worden d.m.v. het plaatsen van isolerende materialen, zowel thermisch als akoestisch, alsook het geïntegreerde ventilatiesysteem.Appartementen in blok B,C en D zullen allen voorzien worden van individuele, privatieve zonnepanelen.De werken starten in de zomer van 2020 en de oplevering van het project wordt verwacht in de herfst van 2022.Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de website van de projectontwikkelaar: www.silsburg-gardens.be. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 279.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
99 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Gas
Type glas
Drievoudig glas
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
2
Bebouwbare oppervlakte (m²)
99 m²
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/10/2020 06:21
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Deurne?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!