LOADING...

Appartement te koop in Antwerpen (RAJ65855) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Nog in ontwikkeling -
2050 Antwerpen
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ65855
Referentie verkoper: 1872517

Beschrijving

Moderne nieuwbouwwoningen met tuin, in het groen nét buiten de stad? Ze bestaan! Ontdek project Regatta, gezinswoningen in de groenste buurt van Antwerpen Linkeroever: tussen het Galgenweel, parken en een natuurdomein. Een gezellige wijk met parken, winkels, restaurants  en speeltuinen. Op vijf minuten trammen of fietsen van Antwerpen-centrum.Perfect voor de kids, ideaal voor de ouders. Regatta biedt comfortabele, energiezuinige huizen, perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met garage, extra bergruimte of douchekamer, zuidtuin ... de variatie is groot.Elke woning heeft een eigen karakter, oriëntatie en indeling. Allemaal hebben ze een tuin met multifunctionele berging. Hier vind je vast een huis dat bij je past. Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak via www.regatta.be of bel Tel 03/260 95 60. 

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal gevels
3
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/01/2021 10:55
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Antwerpen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!