LOADING...

Appartement te koop in Zaventem (RWC10771) Gepubliceerd

Van € 332.956
Adres verkrijgen Diegemstraat 128
1930 Zaventem
Kaart
Referentie Immovlan: RWC10771

Slaapkamer(s)
2

Beschrijving

Modern appartementsgebouw bestaande uit 6 zeer energiezuinige en stijlvolle appartementen met inpandige terrassen en uniek zicht op groen (park). Optimale lichtinval dankzij de leefruimte van straat tot tuin.
Er wordt enkel gebruik gemaakt van technisch hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Zo is vloerverwarming met warmtepomp standaard voorzien in het lastenboek. Afwerking, sanitair, keuken en elektrische installatie worden afgestemd aan de wensen van de klant. De parking bevindt zich half ondergronds met toegang naar de gemeenschappelijke tuin en biedt de mogelijkheid tot multifunctioneel gebruik.
De uitzonderlijke ligging, op slechts 10 km van het centrum van Brussel, de belangrijkste invalwegen en de nabijheid van winkels en ontspanningsfaciliteiten maken van dit project de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Door de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven biedt het project ook uitstekende verhuuropportuniteiten aan expats. Een uitstekende investering met toprendement!
Voor meer informatie contacteer Walter gsm: Tel 0479 39 14 74
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 332.956
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
2
Garage
Nee
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Certificaat - brandstoftank
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 11/10/2020 12:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Zaventem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!