LOADING...

Appartement te koop in Wolvertem (RAJ45335) Gepubliceerd

Van € 174.000
Adres verkrijgen Oppemstraat 29 13
1861 Wolvertem
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ45335
Referentie verkoper: 3563473

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
57 m²
Badkamer(s)
1
Terras
4 m²

Beschrijving

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, die focust op kwaliteitsvol wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het project gelegen op de hoek van de Oppemstraat en de Merchtemsesteenweg te Wolvertem (Meise). Het betreft een overkoepelend project bestaande uit een samenvoeging van meerdere percelen. Door deze samenvoeging ontstaat een totale oppervlakte van +/- 2736.16m2.

Het project bestaat uit twee meergezinswoningen die onderling worden verbonden door een overdekte doorgang tot de gemeenschappelijke tuin en door de ondergrondse parking. De meergezinswoning (trappenhal A) die grenst aan de Merchtemsesteenweg is een (half)open bebouwing met 3 bouwlagen en een onder een plat dak. Het volume gelegen aan de Oppemstraat sluit via een overdekte toegang naar de binnentuin aan. Omdat het terrein langsheen de Oppemstraat een niveau van +/- 5.00m overbrugt is het volume verdeeld in kleinere verspringende volumes per trappenhal. De kroonlijsthoogte werd per trappenhal genomen vanaf het gemiddelde peil van het aangrenzende openbaar domein.  Het niveau van de trappenhal sluit aan met deze van het openbaar domein volgens de eisen van toegankelijkheid.

Opdat er een mooie inpassing in de omgeving zou bekomen worden is er voor geopteerd het project visueel zo kleinschalig mogelijk te maken. Zodoende sluit de architectuur mooi aan met de kleinere korrel van de omliggende omgeving. Deze kleinschaligheid wordt bekomen door het project (in gevelbeeld en plan) op te splitsen in kleinere, verspringende delen. De derde bouwlaag bevindt zich eveneens onder 45° vanaf de gevellijn. Het dakgedeelte werd opgevat als een afgeknot (plat) dak. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 174.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2019
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
57 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
1
Aantal gevels
4
Aantal verdiepingen
2
Terras
Ja
Oppervlakte terras
4 m²
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/07/2019 06:13
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Wolvertem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!