LOADING...

Appartement te koop in Meise (RAL07450) Gepubliceerd

Van € 315.000
Adres verkrijgen Brusselsesteenweg 52
1860 Meise
Kaart
Referentie Immovlan: RAL07450
Referentie verkoper: 3961728

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
77 m²
Badkamer(s)
1
Terras
12 m²
Tuin
24 m²

Beschrijving

Residentie Ringoot bestaat uit 3 bouwblokken rondom een gemeenschappelijke binnentuin en omvat 33 erkende assistentiewoningen. Het project is gelegen in het hartje van centrum Meise aan het markplein, in de schaduw van de kerk, het oud gemeentehuis en de nationale plantentuin. Winkels, horeca, de bibliotheek maar ook de Muze van Meise en het sportcentrum bevinden zich allen op wandelafstand. De markt op zaterdag maakt het plaatje compleet... De assistentiewoningen zijn ondergebracht in 2 afzonderlijke bouwblokken, verbonden via de ondergrondse parking.

Deze assistentiewoning is gelegen in blok A aan de Krogstraat. In de binnentuin is het 'Grand Café' aanwezig van de assistentiewoningen met ruim terras, pentanqueplein & kruidentuin.  Eveneens is hier een onderdoorgang gecreëerd, die toegang geeft vanuit de Brusselsesteenweg naar de gemeenschappelijke binnentuin. Het niveauverschil wordt overbrugd door een buitenlift en trap.

De afwerking, zoals keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren kan u uiteraard zelf kiezen. Elk appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming en voldoet aan de BEN-normen, die staan voor 'Bijna Energie Neutraal'. Het E-peil zal dus maximum 30 bedragen wat maakt dat de assistentiewoningen een heel laag energieverbruik zullen hebben. Dit is onder andere te danken aan hernieuwbare energie zoals zonnepanelen. Elke assisitentiewoning wordt standaard voorzien van dezelfde glasgordijnen, die het 'stijlvol' aspect alleen maar zullen benadrukken. Naast de ruime zongerichte terrassen zullen de bewoners en kun bezoekers ook kunnen genieten van een glaasje in het Grand Café of ze kunnen ontspannen in de fitness-en kinéruimte. Elkaar ontmoeten kan je tevens in de wasbar, die huiselijk zal ingericht worden met koffiecorner en cosi meubilair. Het is niet alleen energiezuiniger maar ook plaatsbesparend.  

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 315.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2021
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer 1
18 m²
Bewoonbare oppervlakte
77 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
34 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Type glas
Dubbel glas
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Ja
Aantal gevels
4
Aantal verdiepingen
4
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
24 m²
Terras
Ja
Oppervlakte terras
12 m²
Aansluiting riolering
Ja
Gasaansluiting
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 02/04/2020 10:06
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Meise?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!