LOADING...

Appartement te koop in Ternat (RAL98182) Gepubliceerd

€ 290.000
Adres verkrijgen Verbrugghenstraat 14.102
1740 Ternat
Kaart
Referentie Immovlan: RAL98182
Referentie verkoper: 0920896

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
86 m²
Badkamer(s)
1
Terras
9 m²

Beschrijving

Dit appartement beschikt over een zuid oost gericht terras, ruime leefruimte met open keuken. Elk appartement beschikt over een ruime berging met aansluitingen voor was- en droogmachine, een apart toilet 2 slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche. Het appartement wordt volgens een zeer hoge standaard afgewerkt met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, en dit volledig naar de keuzes van de koper. 
 
Wit & Zwet, dat staat voor een  kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 11 uiterst comfortabele en stijlvolle 1, 2 of 3-slaapkamerappartementen. De indeling van elk appartement werd ontworpen met de grootste aandacht voor uw leefcomfort. Elk appartement heeft een aangenaam terras met een  uitstekende oriëntatie.
Er bevinden zich tevens 11 parkeerplaatsen en 8 bergingen op straatniveau. Daarnaast is er meer dan voldoende plaats voor het veilig én overdekt plaatsen van uw fiets op het binnenplein van het project. Alle appartementen zijn ook via een lift bereikbaar. 

De BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Ook de duurzaamheid van dit project is een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie voor. Voor u als nieuwe eigenaar zal dit ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw energiefactuur, én op uw dagelijkse leefcomfort dankzij onze installatie van een geothermische warmtepomp voor uw vloerverwarming, warm water en passieve koeling. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 290.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
86 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Vloerverwarming
Ja
Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Ja
Verdieping van het appartement
1
Terras
Ja
Oppervlakte terras
9 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/05/2020 06:56
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Ternat?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!