LOADING...

Appartement te koop in Asse (RAO36177) Gepubliceerd

Van € 259.900
Adres verkrijgen Steenweg 37-43
1730 Asse
Kaart
Referentie Immovlan: RAO36177
Referentie verkoper: 4034668

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
88 m²
Badkamer(s)
1
Terras
6 m²

Beschrijving

MARTINUS, met open zicht op het nieuwe groene plein en op de Sint-Martinuskerk in het centrum van ASSE, biedt een uiterst aangename woonomgeving, functioneel ingerichte appartementen, en een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur, een avondje uit in het gezellige centrum of een shoppingnamiddag.


De gemeente Asse doet sterke inspanningen om het centrum te verfraaien en te vernieuwen. Bovendien maakt men werk van de realisatie van de rondweg rond Asse om een autoluw centrum te kunnen creëren. Hiervoor zijn de nodige onteigeningsprocedures reeds gestart. Zonder twijfel leidt dit op langere termijn tot mooie meerwaarden op uw MARTINUS-eigendom.


MARTINUS bestaat uit 2 commerciële ruimtes en 38 leuke, energiezuinige appartementen verspreid over 2 aparte gebouwen, die ondergronds verbonden zijn met een -1 verdieping, waar zich 76 fietsenstallingen, 25 bergingen en 46 parkeerplaatsen bevinden, allen makkelijk toegankelijk via de inrit langs de Kerkstraat.


MARTINUS biedt een brede waaier van appartementen met ruime terrassen en grote raampartijen die zorgen voor een rijkelijke, natuurlijke lichtinval. Er is een goede mix van één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen van 51m 2 tot 131m 2 . De standaardappartementen beschikken over een terras van 10m 2 tot 16m 2 . Dankzij hun diepte van minimaal 2,4m kunt u de terrassen optimaal en naar eigen wens inrichten. De terrassen van de penthouses zijn nog ruimer. De penthouses kunnen nog van start tot finish gepersonaliseerd worden (vanaf layout concept tot en met uitvoering).
Dankzij hun ligging en hun praktische en functionele indeling zijn de standaard appartementen van MARTINUS ook op de huurmarkt zeer gewild. MARTINUS, met de grootste voortuin van Asse, is daarom niet alleen een zeer fijne woonst, maar ook een ideale investering.


Als erkend BEN-specialist bouwt CoGiVa steeds bijna energieneutrale woningen. Ook MARTINUS wordt gebouwd aan de energienorm van de toekomst. De appartementen voldoen allemaal aan de voorwaarden van een bijna energieneutrale (BEN-30) woning, waardoor u gedurende 5 jaar een 50% vermindering van onroerende voorheffing heeft en bij verschillende banken een gunstig BEN-krediet kan aanvragen.

Een BEN-woning biedt een hoger comfort door minder warmteverlies, een zeer lage energiefactuur, een beperkte afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, een hoge geluidsisolatie, en een betere waardevastheid omdat uw appartement nu reeds voldoet aan de toekomstige strengere energienormen. 


Meer info via de projectpagina op onze website : https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/martinus.html.  ;

Voor extra visuals, een videocall of een persoonlijke afspraak, contacteer CBI IMMO via Tel 02 / 267 60 75 , email via Contacteer of Contacteer
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 259.900
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer 1
12 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
10 m²
Bewoonbare oppervlakte
88 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
32 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type glas
Dubbel glas
Verdieping van het appartement
1
Aantal gevels
3
Aantal verdiepingen
3
Terras
Ja
Oppervlakte terras
6 m²
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/06/2020 07:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Asse?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!