LOADING...

Appartement te koop in Brussel (RAK41097) Gepubliceerd

€ 159.400
Adres verkrijgen Luchtvaartsquare 6
1000 Brussel
Kaart
Referentie Immovlan: RAK41097
Referentie verkoper: 1977177

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
35 m²

Beschrijving

GreenHouse (1), een stijlvol vastgoedproject met aantrekkelijke investeringsmogelijkheden vlak bij het centrum van Brussel. Een designhotel dat rust en sereniteit uitstraalt, ontworpen met een urban jungle vibe. Het tijdloze ontwerp met moderne meubels en vooral heel veel groen, u waant er u zich als het ware in een geraffineerde jungle. Ook de binnentuin en het uitgestrekte terras vormen de ideale plek om helemaal tot rust te komen middenin het levendige Brussel.Voordelen:- Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,47% (3)- Gewaarborgde inkomsten op lange termijn en geïndexeerd dus inflatiebestendig (2)- U bent 100% eigenaar, aankoop in volle eigendom- Inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting (1)- Prijzen al vanaf € 133.600 (excl. kosten) (1)Stedenbouwkundige informatie: Gemengd gebied, Gebieden van culturele, historische, esthetische waarde of voor stadsverfraaiing, langsheen een structurerende ruimte.(1) Voorwaarden en (stedenbouwkundige) info op aanvraag.(2) Gegarandeerd door de uitbater gedurende looptijd contract.(3) Gemiddeld op 15 jaar, zonder financiering. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.

Financiële details

Prijs
€ 159.400
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
35 m²
Garage
Nee
Verdieping van het appartement
2
Bebouwbare oppervlakte (m²)
35 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Natuurreservaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 17/07/2020 11:05
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Brussel?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!