LOADING...

Appartement te koop in Brussel (RAK25536) Gepubliceerd

Van € 370.000
Adres verkrijgen Havenlaan 86C
1000 Brussel
Kaart
Referentie Immovlan: RAK25536
Referentie verkoper: 40933

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
97 m²
Badkamer(s)
2
Terras
7 m²

Beschrijving

Residentie “Brooklyn” bestaat uit 66 knappe appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, grote leefruimtes, veel lichtinval en grote terrassen, verdeeld over 12 verdiepingen. Appartementen tussen de 67m² en de 143m², elk met een aangenaam terras met rechtstreeks zicht op het park van Tour&Taxis. In deze residentie zijn ook 2 exclusieve penthouses van 220m² beschikbaar. Elk appartement beschikt ook over een fietsenstalling. Park Lane, dat is wonen in het groen én aan het kanaal van Brussel! Het 3-voudig architectenteam koos ervoor om met klassevolle, strakke gebouwen een harmonie te creëren met de natuurlijke omgeving en de site van Tour&Taxis.

Het project Park Lane maakt deel uit van het masterplan Tour & Taxis, een buurt in volle ontwikkeling. De nieuwbouw zal zich situeren op de site van het prachtig gerestaureerde Tour & Taxis, een trekpleister die vandaag reeds 500.000 bezoekers per jaar aantrekt.
Gelegen aan het hippe kanaal en op wandelafstand van de historische vijfhoek, speelt de site in op de behoeften van de moderne stadsbewoner.

Aarzel niet om ons kantoor te Brussel te contacteren op het nummer Tel 02 223 23 23 of Contacteer voor een vrijblijvende afspraak! Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 370.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
97 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
2
Terras
Ja
Oppervlakte terras
7 m²
Balkon
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/10/2020 05:52
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te koop in Brussel?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!