LOADING...

Appartement te huur in Veurne (RAK09842) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Zuidburgweg 56
8630 Veurne
Kaart
Referentie Immovlan: RAK09842
Referentie verkoper: 14148

Slaapkamer(s)
2
Bewoonbare oppervlakte
75 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Op een centrale ligging in Veurne bevindt zich Residentie Zuidburg bestaande uit 100 erkende assistentiewoningen, 59 ruime parkeerplaatsen, een kinderdagverblijf voor 36 peuters, een restaurant, een fitnessruimte, kine- en dokterspraktijk, kapsalon, wasserette, bibliotheek en polyvalente zaal.

Vanaf € 38,40 per dag! Nog verschillende types beschikbaar.

Deze erkende assistentiewoningen worden uitgebaat door de VZW Zorgbeheer Midden Vlaanderen. Dit is een samenwerking tussen de CM Zorgmakelaar en de gebouwenbeheerder Immo Van De Woestijne. Architect Wylein staat in voor het moderne ontwerp waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de materialen, oriëntatie, licht en grote bruikbare terrassen.

Het complex wordt gerealiseerd op 9200m² grondoppervlakte waarbij slechts 30 % van de grond wordt ingenomen, waardoor er ook een garantie is op veel licht en heel groene omgeving.

Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik.

In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse staanplaats of garagebox.

Toon alles Toon minder

Financiële details

Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
75 m²
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Huisdieren toegelaten
Ja
EPC-referentie
in opmaak
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/06/2020 06:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te huur in Veurne?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!