LOADING...

Appartement te huur in Beverlo (RAP74856) Gepubliceerd

€ 560
Adres verkrijgen Heppensesteenweg 14 8
3581 Beverlo
Kaart
Referentie Immovlan: RAP74856
Referentie verkoper: 4334

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
65 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heppensesteenweg in Beverlo treffen we dit leuke dakappartement aan. Het onderging nog een grondige schilderbeurt, maar is ondertussen helemaal instapklaar. In de woonkamer van 31 m² valt al meteen de eerste grote troef op van dit appartement. De dakramen zorgen voor een weelde aan lichtinval, terwijl je toch geen enkele inkijk hoeft te dulden van buitenaf. Aansluitend is er de keuken van 12 m² met erg veel kastruimte. Daarnaast beschik je nog over een kleine berging waar je ook je wasmachine kan plaatsen. De badkamer staat dan weer garant voor een uniek uitzicht vanuit je ligbad. Terwijl je tussen de wolken van badschuim wegzakt om heerlijk te ontspannen, kan je genieten van de echte exemplaren boven je hoofd. Helemaal wegdromen hou je toch maar best voor de slaapkamer van 12,5 m² met houten vloer. Tot slot hoort bij deze woning nog een ondergrondse garage van 21 m².
Ondanks de vlotte bereikbaarheid bevind je je hier op een erg rustige locatie. Het appartement is zelfs gelegen aan het heerlijk groene park van Beverlo. Een mooi stukje natuur op enkele meters van je voordeur, waardoor een eigen tuin volledig overbodig blijkt!
Hou jij wel van een rustig, groen plaatje zonder dat je er uren over moet doen om ergens te geraken? Dan is dit knusse appartement een goede keuze! Contacteer ons via Tel 011 255 155 voor verdere details.
(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 560
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Bouwjaar
1988
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
65 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Gas
Type glas
Dubbel glas
Airconditioning
Nee
Alarm
Nee
Lift
Ja
Toegang voor mindervaliden
Nee
Specifiek primair energieverbruik
128 kWh/m²/jaar
EPC-referentie
20120111-0001008703-00000004-1
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/11/2020 04:20
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Appartementen te huur in Beverlo?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!