Yves betaalt 0 euro voor verwarming en warm water

9/11/2017 - partner: Livios.be

Welgeteld nul euro betalen ze voor verwarming én warm water. Yves en Ann uit Hasselt plukken volop de vruchten van hun energiezuinige nieuwbouw. En iedereen mag komen kijken hoe ze dat doen! Dit en veel meer over isolatie lees je deze week op Livios.

Leer isoleren als de beste: de 7 populairste isolatieklussen

In veel gevallen is het perfect doenbaar om zelf je woning te isoleren. Je bespaart niet alleen op de werkuren van een vakman. Je maakt ook snel tientallen tot honderden euro’s goed door verschillende prijzen te vergelijken. Onze redactie publiceerde de laatste jaren heel wat isolatieklussen op Livios. Dit zijn de zeven meest gelezen artikels!

Lees meer

Yves vindt manier om van verwarmingsfactuur af te geraken

Welgeteld nul euro betalen ze voor verwarming én warm water. Yves en Ann uit Hasselt plukken volop de vruchten van hun energiezuinige nieuwbouw. En iedereen mag komen kijken hoe ze dat doen!

Lees meer

Bijna 1 op 2 architecten kiest alternatief voor PUR of PIR

Door de aanhoudende tekorten en stijgende prijzen van PUR- en PIR-isolatie kiest bijna een op de twee architecten voor een alternatief. Dat blijkt uit een rondvraag van Livios.

Lees meer

Gaan we ten onder aan geluidsoverlast? Expert waarschuwt

Als we het hebben over isoleren, denken we meestal niet spontaan aan akoestiek. Spijtig, want als je één keer gebouwd of verbouwd hebt, is er vaak geen weg meer terug. Maar we staan voor een keerpunt. Dat beweert akoestisch specialist Bart Ingelaere.

Lees meer

De grootste fouten bij vloerisolatie

Waar loopt het typisch mis bij vloerisolatie? En wat zijn de meest voorkomende misverstanden? David Verhoeven van Isolatie Verhoeven lijst de tien grootste boosdoeners op. En hoe je die vermijdt!

Lees meer