4 cruciale vragen voor de aanleg van je tuin

30/03/2018

Voor je aan de inrichting van je tuin begint, stel je jezelf best enkele vragen. Wat wil je bijvoorbeeld vooral doen in de tuin? Heb je groene vingers of wil je zo weinig mogelijk onderhoud? We loodsen je door deze en drie andere vragen doorheen de aanleg van jouw droomtuin. Dit en veel meer over tuinaanleg lees je deze week op Livios.

INFOGRAPHIC: 4 cruciale vragen voor de aanleg van je tuin

Voor je aan de inrichting van je tuin begint, stel je jezelf best enkele vragen. Wat wil je bijvoorbeeld vooral doen in de tuin? Heb je groene vingers of wil je zo weinig mogelijk onderhoud? We loodsen je door deze en drie andere vragen doorheen de aanleg van jouw droomtuin.

Lees meer

Geloof het of niet: deze groenten kweken we het liefst

Van uit de kluiten gewassen serres tot enkele plantjes op dakterrassen en balkons. Zelf groenten kweken is weer helemaal in! En terecht, niet alleen weet je perfect vanwaar je groenten komen, het is ook gewoon fun. Vijf groenten steken er met kop en schouders bovenuit als absolute favoriet.

Lees meer

Van vergelijken tot installeren: zet jouw tuin in de spotlights

Tuinverlichting is er voor iedereen. De omgeving rondom je huis komt ‘s avonds pas echt tot zijn recht met aangepaste verlichting. De keuze in (grond)spots en speciale armaturen voor buitengebruik is enorm. Let wel op: voor elektrische leidingen buiten gelden andere voorschriften dan binnenshuis.

Lees meer

Groenwerken in zicht: 5x de handen uit de mouwen

Niet alleen je terras wil met een propere lei aan de lente beginnen. Ook je tuin is klaar voor een nieuw begin. Wij selecteerden vijf graag gelezen artikels om jouw groene vingers te oefenen.

Lees meer

Het antwoord op de man cave? De she shed

De man cave kent ondertussen iedereen al. Maar wist je dat er ook een tegenhanger bestaat voor vrouwen?

Lees meer