Waarom kiezen voor led downlights?

22/06/2022

De voordelen van ledlampen zijn ondertussen bekend, maar toch blijft de juiste verlichting kiezen vaak een hele opgave. Ledlicht geeft onmiddelijk licht op volle sterkte, verbruikt weinig energie en je kunt er ook sfeer mee scheppen.

Wat zijn led downlights?

Het gaat hier om spotjes die in het plafond gemonteerd worden en naar beneden schijnen. Hiermee kun je voor sfeer zorgen of een object uitlichten naar keuze. Zo zet je het dus in als algemene verlichting voor een ruimte of als spotlight op bijvoorbeeld een kunstwerk.

De voordelen van deze verlichting?

NIet alleen breng je met led downllghts heel wat sfeer in huis, je verlicht ook op een energiezuinige manier. De lamp geeft meteen licht op volle sterkte en gaat om en bij de 20 jaar mee. Zo draag jij alvast je steentje of beter lampje bij aan een duurzame leefwereld. Ledlampen mogen dan net iets duurder zijn in aanschaf, door de lange levensduur haal je dat er dubbel en dik uit. Ledverlichting is ook super veilig want de kans op doorbranden is nihil.

Wist je trouwens dat je als je met camerabewaking werkt, ledlampen door hun flikkervrije drivers voor de beste beelden zorgen? Daardoor heb je de beste beeldkwaliteit in geval er zich een inbraak voordoet.

Waar haal je je ledllampen?

Led downlights zijn vandaag de dag zowat in elke verlichtingszaak en doe-het-zelf zaak verkrijgbaar en ook online tik je ze makkelijk op de kop. Je hebt de keuze uit meerdere lichtkleuren, het is maar waar je fan van bent. Van heerlijk warm tot koel. Met ledlichten ben je dus perfect in staat de juiste setting te scheppen.